Wijnen, hapjes en belastingadvies vorig bericht

Wijnen, hapjes en belastingadvies

Donderdagmiddag 22 november. De wijnen staan uitgestald op tafel en klaar om geproefd te worden. In de vergaderkamer liggen de eerste verse plakken ham al naast de varkenspoot. dj Rosso checkt in de bibliotheek zijn platen een laatste keer en harpiste Sabine Meijers begint aan haar prelude.

De openingsborrel van belastingadvieskantoor Fisconti. Al 8 jaar is dit advieskantoor in Den Haag gevestigd en inmiddels al door diverse internationale vaktijdschriften uitgeroepen tot het beste advieskantoor van Nederland. Het kantoor is volgens Jan van Tilburg, oprichter van het kantoor, “wereldberoemd maar zeker niet in de eigen omgeving”. Het belastingadvieskantoor dat zich helemaal richt op ondernemers heeft onlangs intrek genomen in de gerenoveerde afdeling in het Tauro gebouw. De verhuizing naar de nieuwe kantoorruimte is een goede gelegenheid om eens uitgebreid kennis te maken met de buren.

Alle huurders uit het Tauro-kantoor aan de President Kennedylaan 19 zijn uitgenodigd om de nieuwe Fisconti-vleugel in het gebouw te bewonderen. De kennismaking met de buren gaat nog verder dan het pand zelf. Ook de wijnen en hapjes komen van ondernemers uit de buurt. Wijnhandel Le Bouchon uit de Valeriusstraat heeft een proeftafel met wijnen verzorgd en delicatessenzaak Olivino uit de Jacob Gillesstraat bracht hapjes uit eigen keuken. Bert Loohuis van het nieuwe proeflokaal WFF@71 aan de Van Beuningenstraat geeft bij elke wijn uitgebreide uitleg over de herkomst en smaak. Iedereen was het er roerend over eens: een smaakvolle borrel waarbij vele nieuwe ideeën en contacten zijn opgedaan.

terug naar overzicht