Internationaal

Internationaal

De activiteiten van Fisconti beperken zich niet tot Nederland alleen. Wij helpen onze klanten ook als het gaat om internationale fiscale vragen. Door de jarenlange ervaring in de internationale fiscale praktijk beschikken wij over een uitgebreid internationaal netwerk van fiscale specialisten.

Deze buitenlandse belastingadviseurs zijn net als Fisconti verbonden aan de Corporate Tax Alliance (www.corptax.org). Dit is een netwerk van onafhankelijke belastingadviseurs gespecialiseerd in vennootschapsbelasting en met jarenlange ervaring in het adviseren van nationale en internationale ondernemingen. Samen met deze buitenlandse collega’s zijn wij in staat om een totaaloplossing te bieden voor uw internationale fiscale vraagstukken.

Alhoewel Corporate Tax Alliance in steeds meer landen is vertegenwoordigd, kan het zijn dat uw onderneming in een land actief is waar de CTA (nog) niet actief is.

Ook in die landen kunnen wij een geschikte adviseur voor u vinden of gebruik maken van al bestaande contacten in de desbetreffende landen. Een belangrijk voordeel van onze onafhankelijke status is dat wij geheel vrij zijn bij de keuze van buitenlandse fiscale adviseurs. Wij dienen slechts één belang, dat van de klant.