Introductie

Introductie

Fisconti Tax Consulting is gespecialiseerd in het adviseren van ondernemingen. Onze klantenkring bestaat uit Nederlandse en multinationale ondernemingen variërend van grote en gerenommeerde bedrijven tot startende ondernemingen. De klanten van Fisconti zijn actief in verschillende sectoren en industrieën.

Voor het leveren van topkwaliteit belastingadvies is ervaring onmisbaar. Het is daarom belangrijk dat de adviseurs verbonden aan Fisconti beschikken over ruime ervaring opgedaan bij grote internationale “Big Four” belastingadvieskantoren. Voor u, als klant, betekent dit dat u kunt profiteren van de ruime hoeveelheid ervaring met het toepassen van op maat gesneden creatieve – maar ook werkbare – fiscale oplossingen.

De ervaring geeft Fisconti ook toegang tot een netwerk van onafhankelijke belastingadviseurs die topkwaliteit adviezen kunnen leveren en met wie wij dezelfde principes delen. Op die manier kunnen wij ook buiten ons eigen werkterrein onze klanten met raad en daad terzijde staan.

Fisconti vindt het belangrijk om uw onderneming door en door te kennen en gezien te worden als een logisch verlengstuk van uw eigen organisatie. Als het gaat om fiscale zaken willen wij uw zakenpartner zijn die u altijd binnen handbereik heeft. Wij denken dat deze instelling nodig is om u en uw onderneming proactief te kunnen adviseren en oplossingen aan te dragen die naadloos aansluiten bij de specifieke omstandigheden van uw organisatie.