Kwaliteit

Kwaliteit

Op het eerste oog zult u weinig verschil zien tussen de verschillende gespecialiseerde belastingadviseurs maar het werken met de ene adviseur kan een heel andere ervaring zijn als werken met de andere. Wij willen dat onze klanten het net zo fijn vinden om met Fisconti te werken als wij plezier hebben in het werken voor onze klanten.

Weten wat er bij de onderneming speelt en het hebben van een goede relatie met de cliënt biedt de basis voor topkwaliteit belastingadvies. Door uw onderneming en uw persoonlijke wensen te kennen, kunnen wij anticiperen op ontwikkelingen binnen uw onderneming en met oplossingen komen die helder, pragmatisch en op tijd zijn.

De ervaring en kwaliteit van uw adviseur is van groot belang voor het realiseren van uw fiscale doelstellingen. Bij de uitvoering van opdrachten mag deze ervaring niet op de achtergrond verdwijnen als dat niet in uw belang is. Wij investeren veel geld en tijd in de kwaliteit van onze diensten en willen daarin geen concessies doen.

Fisconti wil fiscale vraagstukken niet onnodig compliceren en wil heldere adviezen geven. Wij zijn – net als u – niet geïnteresseerd in tijdrovende (en dus kostbare) onderzoeken van alternatieven waarvan een adviseur met ervaring en kennis van uw onderneming bij voorbaat al weet dat het ofwel fiscaal onhaalbaar is ofwel ongeschikt is binnen de context van uw organisatie. Bij Fisconti wordt u dus niet afgescheept met een onervaren adviseur waarvan slechts het uurtarief met recht ‘senior’ genoemd mag worden.