Werken bij/met Fisconti

Werken bij/met Fisconti

Samenwerken met Fisconti betekent het willen overstijgen van je eigen verwachtingspatroon. Ongeacht jouw persoonlijke en zakelijke ambities zul je bij Fisconti ongelimiteerde mogelijkheden vinden.

Fisconti heeft de ambitie om erkend en herkend te worden als een leidend belastingadvieskantoor voor grote en middelgrote (Nederlandse zowel als multinationale) ondernemingen. Dit betekent niet dat wij tot de grootste advieskantoren willen gaan behoren. Kwaliteit zal altijd onze hoogste prioriteit hebben ook al betekent dit dat de groei van het kantoor wordt vertraagd. Als we spreken over kwaliteit dan bedoelen we niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening maar ook de kwaliteit van het leven van de mensen die bij Fisconti zijn betrokken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ambitie kan worden gerealiseerd met behulp van de energie en ondernemingszin van de personen die – in welke vorm dan ook – bij en met Fisconti werken.

Wij zijn altijd geïnteresseerd om in contact te komen met getalenteerde en ondernemende fiscalisten die de visie en waarden van Fisconti delen.  Fisconti Tax Consulting staat open voor elke vorm van dienstverband (voltijd of parttime) en diverse vormen van samenwerking