Onafhankelijkheid

Onafhankelijkheid

Fisconti is een onafhankelijk belastingadvieskantoor en vormt dus geen onderdeel van een accountantsorganisatie. Deze status heeft als groot voordeel dat wij niet gehinderd worden door de steeds striktere regels ten aanzien van de onafhankelijkheid van accountants. Wij kunnen daarom onvoorwaardelijk uw belangen behartigen zonder de aarzelingen, beperkingen en goedkeuringsprocedures die tegenwoordig horen bij het hebben van een samenwerking met accountants. Fisconti kan direct ingeschakeld worden voor uw fiscale zaken en daarmee invulling geven aan het zijn van zakenpartner van onze klanten.

Wij kunnen u ook - zonder de druk van opgelegde omzetdoelstellingen - adviseren over het al dan niet inschakelen van andere specialisten. Op die manier kunnen wij u altijd een oplossing bieden die past bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

Een ander voordeel van de onafhankelijkheid is dat Fisconti Tax Consulting ook kan helpen met het implementeren van oplossingen en daarmee ervoor te zorgen dat goede ideeën ook in de daarbij behorende daden kunnen worden omgezet.