Grip op uw fiscale zaken

Grip op uw fiscale zaken

Het besturen van een onderneming is vandaag de dag geen eenvoudige zaak. U moet voldoen aan een bont scala aan wet- en regelgeving en daar zijn vaak verschillende mensen binnen de onderneming bij betrokken.

Overzicht en efficiency

Voor degene die verantwoordelijk is voor de belastingzaken van een onderneming zijn er veel fiscale uitdagingen. U wordt overladen met informatie, de ontwikkelingen gaan steeds sneller en de gevolgen van het niet-naleven van fiscale verplichtingen worden steeds serieuzer. Zelf heeft u bovenal behoefte aan overzicht en een manier waarop u efficiënt de uitdagingen het hoofd kunt bieden. U wilt namelijk niet alleen op tijd de juiste formulieren invullen maar ook tijd en aandacht kunnen besteden aan het optimaliseren van uw fiscale zaken. Kortom, grip op het fiscale proces.

Fiscale jaarkalender

Samen met u ontwikkelen wij een inzichtelijk en transparant proces om uw fiscale zaken te managen. Dit inzicht krijgt u door het maken van een fiscale jaarkalender waarin de belangrijke mijlpalen zijn weergegeven. Deze kalender is leidraad voor periodiek overleg waarin wij samen de voortgang, eventuele problemen en nieuwe ontwikkelingen bespreken. Door de fiscale routinezaken goed in te plannen ontstaat bij de onderneming ruimte en tijd om uw fiscale strategie eens wat beter onder de loep te nemen. In de praktijk blijkt vaak dat er toch nog mogelijkheden voor belastingbesparing opduiken.